Корзина
133 отзыва
Гарциния форте Эвалар  285,00грн!!!  ТУТ
УкраинаЗапорожская областьЗапорожье
+380
63
430-98-97
+380
96
652-44-04
+380
95
796-73-01
Наличие документов
Знак Наличие документов означает, что компания загрузила свидетельство о государственной регистрации для подтверждения своего юридического статуса компании или физического лица-предпринимателя.
интернет-магазин Первый
Корзина
Шрот з насіння кунжуту, фото 2
Шрот з насіння кунжуту, фото 2
Описание
Информация для заказа
Отзывы о товаре

Борошно з насіння кунжуту – натуральний продукт функціонального харчування, що володіє високою харчовою цінністю і широким спектром профілактичних властивостей. Кунжут – стародавня культура, його насіння широко використовуються на Сході вже багато століть. Кунжут високо цінується не тільки за смакові якості, а й за користь, яку він приносить організму. У насіння кунжуту містяться поліненасичені жирні кислоти, вітаміни, антиоксиданти. Крім того, кунжут перевершує багато продуктів харчування за вмістом кальцію. Саме тому борошно з насіння кунжуту рекомендується в якості додаткового джерела кальцію. Дія шроту кунжута Кунжутне борошно(шрот) має властивість стимулювати загоєння виразок слизових оболонок ШКТ, перешкоджає розвитку запальних процесів й винекненню на стінках судин атеросклеротичних бляшок, має протиалергічну та судинорозширювальну дію. Кунжутне борошно це багате джерело вітаміну Е, що має протизапальну властивість, що грає найважливішу роль у формуванні імунітету і функціонуванні репродуктивної системи, сприяє зволоженню шкіри і поліпшенню роботи мускулатури. Вітамін Е благотворно впливає на роботу серцево-судинної системи, він дуже ефективний в профілактиці атеросклерозу, артеріальної гіпертонії, тромбозів і варикозного розширення вен, а також таких захворювань як хвороба Альцгеймера і цукровий діабет. Вміщені в кунжутному борошні вітаміни групи B сприяють поліпшенню стану шкіри, нігтів і волосся, беруть участь у процесі кровотворення і виробленню статевих гормонів, і необхідні організму людини для повноцінної і злагодженої роботи ендокринної, нервової, м'язової, травної та серцево-судинної систем. Особливістю кунжутною борошна є присутність у її складі вітаміну Т, «відповідає» за згортання крові і утворення тромбоцитів, досить ефективного у профілактиці таких захворювань крові як гемофілія і геморагічний діатез. У кунжутною борошні міститься вітамін Д який сприяє природному синтезу організму людини (необхідного для нормальної роботи кровоносної системи, а також для повноцінного засвоєння фосфору і кальцію). Кунжутна борошно є природним криницею найбільш цінних для організму людини макро- та мікроелементів (серед таких речовин – кальцій, цинк, фосфор, магній, селен). За вмістом кальцію, необхідного для повноцінного формування зубів, кісткової і хрящової тканини кунжутове мука лідирує серед усіх рослинних продуктів, поступаючись лише насінню маку. Також кунжутове борошно відрізняється високим вмістом цинку, необхідного для правильного функціонування мозку та опорно-рухового апарату, чоловічої та жіночої репродуктивної систем, а також необхідного для повноцінного розвитку людського ембріона. Приймаючий участь у процесах білкового, вуглеводного і жирового обмінів, цинк відіграє дуже важливу роль у формуванні імунітету, процесах кровотворення і сперматогенезу, синтезі інсуліну і травних ферментів. Висока також концентрація в кунжутною борошні магнію, Знижувати ризик розвитку атеросклерозу, цукрового діабету, сечокам'яної хвороби і різних захворювань передміхурової залози. У борошні, отриманої з насіння кунжуту, в значній кількості також присутні пектини і груба клітковина, які нормалізують баланс корисної кишкової мікрофлори, що активізують перистальтику шлунково-кишкового тракту і стимулюючі процес очищення організму людини від усіляких шкідливих речовин (шлаків, токсинів, солей важких металів). Рекомендації щодо застосування У домашній кулінарії володіє приємним горіховим смаком і ароматом кунжутну борошно можна використовувати як панірування для м'ясних і овочевих котлет і биточків, додавати в домашню випічку, в тісто для млинців і оладок, а також використовувати як загусник різних соусів і підлив. Муку з насіння кунжуту рекомендується вживати по 1-2 ст. ложки щодня у складі різних страв. Вона відмінно поєднується з медом, варенням, джемом або фруктовим сиропом. Протипоказання Регулярне вживання в їжу кунжутною борошна протипоказано при підвищеній згортання крові, варикозному розширенні вен, тромбозах, тромбофлебіті.

  • Цена: 35 грн.